Home KOSOVË Në spitalet e Kosovës 135 pacientë me COVID janë në oksigjenoterapi

Në spitalet e Kosovës 135 pacientë me COVID janë në oksigjenoterapi

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 197 pacientë, prej tyre 194 janë pozitivë me COVID-19 e tre janë negativë.

135 pacientë janë me oksigjenoterapi e 13 janë në Mjekim Intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 66 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 20 pacientë

Spitali i Prizrenit, 18 pacientë

Spitali i Gjilanit, 19 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjakovës, 21 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 10 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë