Home Uncategorized Një listë me ushqime që ju i fusni në frigorifer, por bëni...

Një listë me ushqime që ju i fusni në frigorifer, por bëni gabim!

Thjesht mos!

Domatet

Humbasin shijen dhe cilësinë

Shalqini

Humbet antioksidantët

Patatet

Bëheni si me rërë, gjë që ndikon në shijen e tyre

Qepët

Zënë myk dhe squllen

Kafeja

Humbet shijen dhe absorbon aromat e ndryshme në frigorifer

Hudhra

Ju dalin filiza dhe myken

Alkooli Duhet ruajtur në temperaturën e dhomës

Mjalti

Në frigorifer mjalti kristalizohet dhe bëhet më i trashë shumë më shpejt

Salca pikante

Shumica prej tyre mund të ruhen në dollap deri në 3 vjet

Buka

Bëhet e thatë dhe nuk qëndron aq e freskët sa mendoni ju.

Borziloku

Fishket dhe absorbon aromat e mjedisit përreth

Burimi: Buzfeed