Home Maqedoni Një nga një ikin nga Aleanca!

Një nga një ikin nga Aleanca!

Të dashur bashkë aktivist!
Ata që më njohin më nga herët edinë që fjalët e kam zakon ti them troç!

Unë nuk do rikandidoj për Kryetar nëndege në Lagjën e Re,poqëse nuk ka ndryshime rrënjësore në lidershipin e Aleancës për Shqiptarët.

Aktivistëve dhe votuesve të cilët ju jemi ndër hak,nuk mund ti mbajm me shpresë dhe lidership që tashmë e 4 cikle zgjedhore nuk ka rezultat në nivel nacional.

Ju duhet shpresë e re i cili do sjell fitorën në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, i cili tash më e ka dëshmuar dhe dihet se kush ështe!.

Me shpresë dhe mirkuptim për Reflektim!