Home Maqedoni NP "Ujësjellës dhe Kanalizime": Si shkak i punimeve, uji në komunën e...

NP “Ujësjellës dhe Kanalizime”: Si shkak i punimeve, uji në komunën e Strugës të mos konsumohet për pije

Të nderuar qytetarë,
Ju njoftojmë se, për shkak të punimeve të djeshme, uji në Komunën e Strugës nuk duhet të konsumohet për pije.
Lusim të gjithë qytetarët që të kenë kujdes, deri në njoftimin e ardhshëm.
Faleminderit për mirëkuptimin.
Me respekt,
NP “Ujësjellës dhe Kanalizime”-Strugë