Home KOSOVË Pranverë, shije e freski me Jaffa Champion!

Pranverë, shije e freski me Jaffa Champion!

Stina e pranverës sjellë freskinë dhe aromë e bukur të pemëve dhe luleve që fillojnë të lulëzojnë.

E bashkë me to, ne shijojmë shijet e brendit botëror, Jaffa Champion.

Brend ky që ka arritur të thyej shumë kufij ndërshtetëror dhe duke u bërë pjesë e tregjeve ndërkombëtare me llojllojshmëri shijesh si:

Mollë, Qershi, Vishnje, Multivitamin, Portokall, Mollë e gjelbërt, Nektarinë,Pjeshkë, Fruta Mali, Ice Tea, Lemonadë e shije tjera.

Lëngun freskues e gjeni edhe në shumë lloj paketimesh, duke ofruar komoditët për çdo lloj udhëtimi, pune apo qëndrimi.

Plastikë, kanaçe, qelq, DVC dhe Sport Cup janë format e paketimeve që brendi Jaffa Champion ofron për konsumatorët e tij.

E për me shiju freskinë e pranverës, ju konsumoni lëngjet e brendit të shijes botërore Jaffa Champion.

Pranverë e freski, vetëm me Jaffa Champion ki!