Home Maqedoni Refugjatja nga Ukraina lind në Gjinekologjinë "Nënë Tereza" në Çair

Refugjatja nga Ukraina lind në Gjinekologjinë “Nënë Tereza” në Çair

Në Gjinekologjinë “Nënë Tereza” në Çair lind refugjatja e parë nga Ukraina. Drejtori i gjinëkologjisë, Bashkim Ismaili ka thënë se gjendja shëndetësore e nënës dhe foshnjës është stabile.

Foshnja e lindur është vajzë me 3.890 g dhe 54cm. Lehona ka lindur spontanisht para dy ore ndërsa në spital është pranuar sot./KlanMacedonia/