Home Maqedoni Rriten përsëri çmimet e naftës

Rriten përsëri çmimet e naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka marrë vendim që me të cilin bëhet shtrenjtimi i çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 3,60% në raport me vendimin e datës 23.3.2022.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 dhe të ЕURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 3,00 den/litër.

Pas mesnate çmimet maksimale të derivateve të naftës janë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 82,00 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98 84,00 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 84,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 81,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 55,163 (denarë/kilogram)