Home Maqedoni SHMK "Ismet Jashari" pajiset me kompjuterë

SHMK “Ismet Jashari” pajiset me kompjuterë

Në SH.M.K. “Ismet Jashari” f.Likovë është bërë furnizimi i Kabinetit të dytë të lëndës së informatikës me paisjet e nevojshme.

Këtë gjë e ka bërë të ditur vet kryetari i Likovës, Erkan Arifi nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebook.

“Ta gëzojnë nxënesit dhe personeli arsimor”, është shprehur Arifi