Home SHQIPËRI Super sukses: ‘Dashuri dhe Turbulenca’, biletat sold out në javën e parë

Super sukses: ‘Dashuri dhe Turbulenca’, biletat sold out në javën e parë

Që pas premierës më 7 prill, “Dashuri dhe Turbulenca” po bën namin! Biletat që shiten në kohë rekord dhe ishin sold out në fundjavën e parë të premierës, mijëra ndjekës në faqen e filmit në Instagram dhe komentet e shumta që vlerësojnë komedinë janë disa nga treguesit e suksesit të filmit.

“Dashuri dhe Turbulenca” mund ta shihni në Cineplexx në QTU dhe TEG si edhe në Kinema Millenium.