Thursday, February 2, 2023

Sample Category Title

Osmani: Na duhet vendosmëri, jemi popull vendimmarës e jo popull i margjinalizuar

Në takimine 18-të me rradhë me banorët e Bërvenicës, Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani tha se stabiliteti aktual i RMV-së ka habitur shumë qendra të cilat RMV-në...

Ali Ahmeti: Në Qeveri kemi ekip të sukseshëm, të mrekullueshëm

Bashkimi Demokratik për Integrim nën udhëheqje të kryetarit, Ali Ahmeti ka vazhduar takimet me...

Grubi: Jemi në rrugë të drejtë sepse jemi në rrugë të Ali Ahmetit

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shoqëruar kreun e BDI-së, Ali Ahmetin në takimin...

Jahiji: Ali Ahmetin vizionar, u ktheu krenarinë shqiptarëve

Kryetari i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim dega, Bërvenicë, Arkin Jahiji në rolin...

Nesër Rustemi dhe Orsini nënshkruajnë Marrëveshjen për Korridorin 8 dhe 10, të pranishëm Artan Grubi dhe Kovaçevski

Nesër në Qeveri, drejtori i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore, Ejup Rustemi dhe Paolo...