Home Botë Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

Krijimi i një statuje prej dylli që i ngjan një personi, zakonisht një njeriu të famshëm, patjetër që është një punë e vështirë që kërkon vëmendje të jashtëzakonshme ndaj detajeve. Rastet e mëposhtme tregojnë se ndonjëherë gjërat dalin jashtë kontrollit dhe rezultati është shumë gjëra, por mbi të gjitha komik.

1. Nicole Kidman

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

2. Tom Cruise

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

3. Jennifer Aniston

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

4. Mick Jagger

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

5. Lady Gaga

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

6. Lady Diana

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

7. Katy Perry

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

8. Leonardo DiCaprio

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

9. Marilyn Monroe

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

10. George Clooney

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

11. Cameron Diaz

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

12. David Beckham

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake

13. Brad Pitt

Të famshmit dhe statujat prej dylli: 10+ dështimet më qesharake