Home Sport Të gjitha statistikat nga kualifikuesja e Amerikës për në PGL Antwerp Major...

Të gjitha statistikat nga kualifikuesja e Amerikës për në PGL Antwerp Major CS:GO


Më poshtë ua sjellim statistikat e lojtareve dhe ekipeve më të mira gjatë kualifikueses së Amerikës për turneun e madh Major të CS:GO, PGL Antwerp Major 2022.

Ekipi favorit FURIA ishte ekipi fitues i kësaj kualifikuese, duke i fituar të gjitha ndeshjet me lehtësi, e lojtari me vlerësimin më të mirë është lojtari i po kësaj ekipe, Yuri “yuurih” Santos, me vlerësimin 1.55 në gjashtë mapa.

Gjithsej gjashtë ekipe kanë siguruar një vend për në PGL Antwerp Major, më poshtë e keni listën e renditjes së ekipeve dhe top8 lojtarëve të PGL AMERICAS RMR:

Renditja e ekipeve:

1.FURIA – (25.000 dollarë – PGL Major Antwerp 2022)
2.MiBR – (12.500 dollarë – PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage)
3.Imperial – (7.500 dollarë – PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage)
4.Complexity – (5000 dollarë – PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage)
5.Liquid – (PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage)
6.9z – (PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage)

Vlerësimi i lojtarëve sipas statistikave:

Yuri “yuurih” Santos, ekipi FURIA, vlerësimi 1.55
Keith “NAF” Markovic, ekipi Liquid, vlerësimi 1.45
Kaike “KSCERATO” Cerato, ekipi FURIA, vlerësimi 1.40
Andre “drop” Abreu, ekipi FURIA, vlerësimi 1.38
Jonathan “EliGE” Jablonowski, ekipi Liquid, vlerësimi 1.36
Rafael “saffee” Costa, ekipi FURIA, vlerësimi 1.33
Josh “oSee” Ohm, ekipi Liquid, vlerësimi 1.32
Franco “dgt” Garcia, ekipi 9z, vlerësimi 1.31