Home Maqedoni Thaçi: Serbia nuk i përmbush kushtet për BE

Thaçi: Serbia nuk i përmbush kushtet për BE

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi sonte ka qenë i ftuar në ClickPlus për të debatuar rreth ngjarjeve të fundit të cilat po ndodhin në Ukrainë.

Thaçi u shpreh se “Serbia dhe gjendja e saj si neutrale duke mos dënuar sulmin e Rusisë ndaj civilëve të Ukrainës është larg BE-së. Në këtë situatë ne duhet të largohemi nga Serbia sepse kjo pozitë e tyre nuk është ajo që e dëshirojmë ne. Ne e duam BE-në”.