Home Maqedoni Thaçi: Vepra e Kastriot Rexhepit është heroike

Thaçi: Vepra e Kastriot Rexhepit është heroike

Menduh Thaçi në Click Plus foli edhe për Kastriot Rexhepin dhe veprën e tij për ta mbajtur Qeverinë dhe për të mos rënë në duart e atyre që janë pro-Rusisë.

“Unë e kam Kastriot Rexhepin kundërshtar politik por edhe mund ta kem në të ardhmen. Vepra e tij heroike për ta mbajtur Qeverinë e që nuk ua la pro-Rusëve ta formojnë atë është për tu përshëndetur”, u shpreh Thaçi.