Home Maqedoni Universiteti i Tetovës në partneritet me Universitetin “Aleksandër Moisiu” e organizuan Konferencën...

Universiteti i Tetovës në partneritet me Universitetin “Aleksandër Moisiu” e organizuan Konferencën e Tretë Ndërkombëtare (ISCOIM 2022)

Stafi akademik i Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Arjeta Amzai, Prof. Dr. Sheherzada Murati, Doc. Dr. Hasim Dehari dhe Doc. Dr. Elsana Aqifi, më 25 dhe 26 mars 2022 mori pjesë në punimet se Konferencës së Tretë Ndërkombëtare, me temë: “Rizbulimi i ut në kohën e pandemisë” (ISCOIM 2022), që u mbajt në Durrës të Republikës së Shqipërisë.

Në këtë veprimtari shkencore të organizuar nga departamenti i ut nga Fakulteti i Biznesit në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, akademikë dhe hulumtues shkencorë, përfaqësues të biznesit dhe profesionistë të fushës së ut, patën mundësi që t’i prezantojnë punimet e tyre, të diskutojnë rreth fushës së ut dhe sfidave që kanë lindur si pasojë e pandemisë, si dhe të krijojnë rrjete të reja bashkëpunimi.