Home SHQIPËRI Vlora zgjohet nën tymin e plehrave të djegura gjatë natës

Vlora zgjohet nën tymin e plehrave të djegura gjatë natës

Gjatë natës së kaluar u është vënë flaka plehrave në qytetin e Vlorës.

Siç shihet nga pamjet qyteti është zgjuar i mbuluar nga tymi mëngjesin e sotëm.

Pasi u është vënë zjarri mbeturinave janë lajmëruar shërbimet publike, ujësjellësi dhe zjarrfikësja.

Aktualisht po punohet për vënien e situatës nën kontroll.