Home Maqedoni Zëvendësministri Hasani takon përfaqësues të kompanisë Menora Enkidu L&C

Zëvendësministri Hasani takon përfaqësues të kompanisë Menora Enkidu L&C

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Bashkim Hasani ka pritur në takim përfaqësues të kompanisë izraelite Menora Enkidu L&C me të cilët ka diskutuar mbi një bashkëpunim në fushën e sigurisë kibernetike.

Përmes një njoftimi në faqen e tij zyrtare në Facebook, zëvendësministri Hasani njofton se ka falenderuar përfaqësuesit e kompanisë.

“Sot prita përfaqësues të kompanis Menora Enkidu L&C dhe përfaqësues nga Izraeli, kompani që ofrojnë shërbime në fushën e sigurisë kibernetike. I falënderoj për prezantimin e tyre dhe ngelëm me shpresë se ky takim do të rezultojë me një bashkëpunim të mundshëm në të ardhmen e afërt”, shkruan kështu Hasani në Facebook.